fredag 27. februar 2009

Longing...

..for the sun to melt down all the snow. It has been a good start the last days. The sun is shining, and the snow on the roofs is dripping.
(foto: 2007)

8 kommentarer:

 1. Såååå vakkert og fredfylt! Skulle vel gjerne ha sittet der på benken og skravla i timevis. Tatt med no godt på thermosen og hjemmebakte boller. Bare avtale et klokkeslett, hehe - I`ll be there :)

  Deeeilig med helg og FRI!!! Det føles som evigheter siden vi har hatt en sådan uten noe spesielt på tapetet, og DET er deilig!!! Søren meg litt tid til å blogge og, gitt ;)

  Kose dere masse der over elva og. Lurer på om det ikke er lovet snø til i morgen, men jeg velger å ikke la meg affisere av værvrselet og danser soldansen i stedet ;)

  Gooood klem :)

  SvarSlett
 2. Ett nydelig bilde som illustrerer din lengsel. Og nå har vi bladd kalenderen over til mars, så nå nærmer våren seg, mer og mer, dag for dag.

  Kos deg og ha gode dager.
  Ønsker deg ei finfin ny uke.
  Klem.

  SvarSlett
 3. Helluuuuuuuen, du vakre, vene :)

  Titter bare innom for å takke deg hjerteligst for julekort fra Stea House :) Hohoooooo - du, det kom i dag, og det passer jo helt suverent - med all den sneen som bare laaaaver ned, kan man jo lett ta feil av årstiden - julestemning :)

  Det står også i kortet at det ikke er så lenge til du kommer på besøk - og DET stemmer jo, håper jeg. Lunch en gang etter den derre hersens praksisen. Blir kooooos :)

  Ha en fin kveld :) Gooood klem :).... og nummer 22 synes jeg så ut som et godt valg - håper det smakte :)

  SvarSlett
 4. Dette var meget flott komponert og eksponert Garden A. Jeg har holdt på å måke med snø i flere timer i dag så våren lar nok vente på seg litt
  til selv om det så lovende ut noen dager.

  Topaz er et plugin filter for Photoshop. Det kan lastes ned som en 3o dagers test. Koster vel drøye 200 kroner å kjøpe.

  SvarSlett
 5. Hello Garden Angel! This is my first visit here to your lovely site~I saw your link at Ida's~Little Corner of The World! You have some beautiful captures here..a great site ..I love this shot..wow~it sais it all, doesn't it..?! I too am longing for the snow to melt, I am dreaming of Spring!!
  Nice to meet you, I will visit again soon!
  Cat

  SvarSlett
 6. Så utrolig flott bildet.Her skulle jeg likt og ligge på ryggen og kastet løv rundt meg :-)

  Har nettopp vært ute å vandret med kameraet mitt...våren kom i dag...og det må nyyytes.:-)

  Ha en fin dag du også.
  Klem

  SvarSlett
 7. Så kjempeflott bildet! Nydelig blogg du har... :)

  Ha ein deilig vårdag :) her skinner sola... og is er godt! hehe :)

  Godklem

  SvarSlett
 8. kjempeflotte bilder! :O)
  Det er VÅR!

  SvarSlett